<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2005

Τζίγγερ ο σοβαρός

Διαβάζοντας στα γρήγορα την συνέντευξη του Γιάννης Βαρδινογιάννη πρέπει να πω πως διάβασα ότι ακριβώς περίμενα να πει ο πρόεδρος του Παο. Το χαρακτηριστικό όμως αυτής της συνέντευξης (της οποίας οι απαντήσεις δεν πιστεύω να ξάφνιασαν κανέναν ή να έδωσαν κάποιας ιδιαίτερης σημασίας νέο) ήταν ο τόνος και το ύφος του Τζίγγερ. Ο άνθρωπος έχει επίπεδο, δεν ασχολείται (και καλά κάνει) με τις μπηχτές του οποιουδήποτε και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα του.

Οι απαντήσεις του για το θέμα του Κωνστατνίνου νομίζω πως ήταν ειλικρινές. Όπως επίσης πιστεύω ότι φάνηκε η πικρία του για την εξέλιξη του θέματος.

Γενικά τον Τζιγγερ τον έχει ανάγκη επικοινωνιακά ο Παναθηναικός. Μέσα από το σοβαρό, στιβαρό και πολύ επαγγελματικό προφίλ του, ο Παο μπορεί να κερδίσει πολλά.

Υ.Γ πάντως και οι δηλώσεις του τύπου «..και ένα εύκολο παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό» δεν κάνουν έναν πρόεδρο ασόβαρο. Το να πωρώσεις τους οπαδούς σου και να πικάρεις τον αντίπαλο είναι πάντα μέσα στο επικοινωνιακό παιχνίδι.



0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker