<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2005

Πράσινα θέματα

Ο Παναθηναϊκός είναι μέχρι στιγμής by far η ομάδα που κινείτε πιο οργανωμένα και μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι και γενικά σε όλο τον προγραμματισμό του ποδοσφαιρικού του τμήματος. Από την φουρνιά των αποκαλούμενων (κυρίως από ανθρώπους με φίλο-Παναθηναϊκά αισθήματα) losers έχουν δει την πόρτα της εξόδου όλοι και απομένουν ο Μπασινάς και ο Κωνσταντίνου οι οποίοι ψάχνουν για ομάδα.

Μένει όμως και ο Γκούμας. Προσωπικά βρίσκω πολύ περίεργη την επιλογή της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ο Γκούμας είναι ο πρώτος και ο πιο φανατικός πρεσβευτής αυτής της μίζερης, λουζέρικης ιδεολογίας από την οποία ο Παναθηναικός προσπαθεί να απαλλαγεί τα τελευταία χρόνια διώχνοντας έναν έναν παίχτες που πολλοί θεωρούν ότι αποτελούν την καλύτερη φουρνιά ποδοσφαιριστών που έβγαλε η ομάδα μετά από πολλά χρόνια. Όλοι αυτοί οι παίχτες έκαναν καλό και στον Παο αλλά και στον εαυτό τους που αποχώρισαν από την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να αποδώσεις καλά όσο ταλαντούχος και αν είσαι όταν σου έχουν βάλει την ταμπέλα του loser.

Το να διώξεις τους πάντες και να κρατήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν από τους πρώτους που παραπονέθηκαν στον προπονητή του γιατί έκαναν πολύ ώρα μάθημα τακτικής και στο τέλος της σεζόν (αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της) έκανε δηλώσεις ποτισμένες με την λογική του αδικημένου και του κακόμοιρου (κάτι από το οποίο προσπαθείς να απεγκλωβιστείς) το βρίσκω υπερβολικά παράλογο.

Κατά τα άλλα ένα μυστήριο υπάρχει πίσω από την μεταγραφή του Κονσεισάο. Πάνε 20 μέρες από τότε που βγήκε η μεταγραφή στην φόρα και ακόμα να ολοκληρωθεί. Ας ελπίσουμε να μην πάει τίποτα στραβά γιατί δύσκολα θα βρει παρόμοιο παίχτη ο Παο στην αγορά.

Όσο για τον Αλοΐζι ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Τον παίχτη δεν το έχω δει πολύ οπότε προσωπική άποψη δεν μπορώ να έχω για την ποιότητα του αλλά το βιογραφικό του είναι πλούσιο κάτι που με κάνει αισιόδοξο.

Παρόλο που όλα τα παραπάνω που ανέφερα είναι ενδιαφέρον θέματα για τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι το πιο καυτό είναι αυτό του γηπέδου.

Σήμερα είχε μια συνάντηση η δήμαρχος Αθηναίων με τον πρωθυπουργό για τον εν λόγο θέμα. Το meeting δεν έβγαλε κάποια μεγάλη είδηση. Παρόλα αυτά το θέμα δείχνει να είναι στα τελικά στάδια του και σιγά σιγά θα γίνει και το οικονομικό πλάνο για το έργο. Είναι απίθανο να μην έχει γήπεδο ο Παο μετά το 2008. Δύο είναι τα ενθαρρυντικά της υπόθεσης. Το ένα είναι ότι θα μπει στον φάκελο του Euro 2012 και το άλλο είναι ότι η δήμαρχος Αθηναίων δείχνει να έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα.

Παρόλα αυτά αν δεν έχουμε στα χέρια μας οικονομικό πλάνο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα! Έν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker