<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2006

Το κρασί της παράγκας!

ΤΟ(!!!) κρασι!

"Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο και δεν κρύβεται τίποτα στην κίνησή και την επιλογή μας αυτή. Το δηλώνω κατηγορηματικά. Η ονομασία του κρασιού είναι τυχαία και δεν θέλει να αφήσει αιχμές για κάτι. Δεν παραπέμπει πουθενά. Η αίσθηση του χιούμορ και η νοημοσύνη των ελλήνων παραγόντων δυστυχώς εισπράττεται διαφορετικά και αδικείται από τους έλληνες φιλάθλους. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι σχέσεις των ΠΑΕ και οι φιλοξενίες ανάμεσα σε διοικητικούς παράγοντες στα γήπεδα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν. Πράγματα τα οποία είναι σωστά και υγιή, δυστυχώς δεν τυγχάνουν της απαιτούμενης προβολής από τα ΜΜΕ".

Αυτά απάντησε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού σε ερώτηση δημοσιογράφων για το κρασί με την επωνυμία «Παράγκα» που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (μαζί με το γνωστό πλέον DVD με τις φάσεις που αδικήθηκε ο Παο από την διαιτησία στους αγώνες του πρώτου γύρου) σε όλους τους προέδρους της Ά εθνικής!

Παρόλο που το όλο σκηνικό με το DVD (όχι την αποστολή του στους προέδρους, αλλά η εξ αρχής δημιουργία του) το θεωρό απερίγραπτα γελοίο και άκομψο για μια ομάδα σαν τον Παο, το σημερινό με το κρασί είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σουρεάλ σκηνικά που έχουν διαδραματιστεί στον αν μη τι άλλο ξενέρωτο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ένα μεγάλο μπράβο στον εμπνευστή αυτής της ιδέας, που εκτός από κότσια είχε και αρχ? διότι πολύ θα έχουν σκεφτεί παρόμοιες ιδέες αλλά κανείς μέχρι τώρα (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον) δεν την υλοποίησε!

Φυσικά πολύ αποδέκτες του κρασιού «ξίνισαν», αλλά αν δεν έβλεπαν τα πράγματα και τόσο σοβαρά και τα αντιμετώπιζαν και με λίγο χιούμορ ίσως το ποδόσφαιρό μας να είχε άλλη μοίρα!

Και πάλι εύγε στην διοίκηση του Παναθηναϊκού! Πολλά γέλια : )

Το κρασί της παράγκας!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker