<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2005

Μια από τα ίδια, έχει χάσει το νόημα του πλέων!

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να παρατηρήσετε ότι το εν λόγο blog έχει πέσει σε λήθαργο. Δεν είναι τόσο η δουλειά που έχει μαζευτεί και ο ελεύθερος χρόνος που όλο και μειώνετε. Είναι περισσότερο η κουραστική συνήθεια που έχουν τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα να επαναλαμβάνονται μέχρι αηδίας κάθε χρονιά. Κάτι που προσωπικά με κάνει να μην έχω να πω τίποτα το αξιόλογο.

Η ομάδα που ευελπιστεί να παίξει του χρόνου στον τελικό του ch. League στο ΟΑΚΑ ανοίγει τα πόδια της επανειλημμένα σε κάθε αγωνιστική στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα λόγο χαώδης διαφοράς με τους υπόλοιπους (εξαίροντας τον Παο) καταφέρνει να διατηρείτε στην κορυφή. Οι οπαδοί του έχουν την πρωτοφανή ψευδαίσθηση ότι μπορούν να αλλάξουν τα χούγια του προέδρου τους και να κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Όταν πέρυσι τον βόλευε τον θείο η φωνή του λαού την επικαλούταν, τώρα όμως λέει σε όλους ένα μεγαλοπρεπές «σκάστε εγω κάνω κουμάντο» και τους γράφει στα παπάρια του (παρόλο που για μια φορά έχουν και αυτοί δίκιο)!
Μια από τα ίδια!

Στην ομάδα με πλάνο 5ετίας δεν ξέρουν και αυτοί τι τους γίνετε! Ευτυχώς κάθε χρονιά έχουν και το φιλικό με τον ΟΦΙ ώστε να ανασυνταχθούν! Η ομάδα θυμίζει ομάδα 8χ8 που κάθε αγωνιστική αλλάζει σύνθεση σύστημα και νοοτροπία! Ο προπονητής είναι στον κόσμο του άλλα είχε πλάνο 5ετίας. Οι πράσινοι οπαδοί όσο βλέπουν τους απέναντι να τραβάνε ζόρια δεν πολύ ασχολούνται με τα χάλια τους.
Μια από τα ίδια.

Η κάθε αγωνιστική αλλάζω στόχους ΑΕΚ κάθε φορά που αγωνίζεται με μικρομεσαία ομάδα πάει για τίτλο και κάνει εμφανισάρα και όταν χάνει στα ντέρμπι ο δάσκαλός προπονητής της είναι ελλιπής! Το υλικό της είναι για τα πανηγύρια, η διοίκηση πασχίζει να τα βγάλει πέρα και οι οργανωμένοι βρίσκονται σε μια νηνεμία πριν το επόμενο μπάμ. Μπάλα δεν βλέπουμε και περιμένουμε τον μεσσία και ένα κάρο θαύματα.
Μια από τα ίδια.

Φυσικά κάθε χρονιά έχουμε και την έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Ξάνθη ευτύχησε να έχει εύκολο πρόγραμμα στην αρχή έχει και καλή ομάδα και έχει γίνει καραμέλα στο στόμα του κάθε πικραμένου για το ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο άμοιρο ποδόσφαιρο μας. Καλά μάγκες τα λέμε στο τέλος του πρώτου γύρου.

Τέλος για μια ακόμα φορά συνειδητοποιούμε μέσω του ch. League όχι το χάσμα μας με τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες των γκρούπ δυναμικότητας μας (αυτό είναι δεδομένο πια) αλλά το πόσο μαλάκες είμαστε κάθε χρονιά όλοι μας που πιστεύουμε ότι οι ομάδες μας έχουν έστω ένα υποτυπώδες πρόγραμμα και σχέδιο! Ομάδες φτιαγμένες στο πόδι ανταγωνίζονται καλύτερες ποιοτικά και πολύ πιο οργανωμένες από αυτές ομάδες έχοντας τα γνωστά αποτελέσματα!

Αναρωτιέμαι αν έμπαιναν και τα έσπαγαν όλα μερικά παρτάλια και μας έδιωχναν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5 χρονάκια, τελικά αυτό θα ήταν καλό ή κακό (για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σίγουρα θα ήταν καλό)!

Τέλος πάντων μια από τα ίδια. Το σύνθημα είναι ένα, αν την Κυριακή έχει καλό καιρό πάρτε την παρέα σας και πηγαίνετε για κανα καφέ η να παίξετε εσείς καμία μπάλα καλύτερα και αφήστε τις ομάδες στην κακομοιριά τους! Δεν χρειάζεται η δικιά τους κακομοιριά να επηρεάζει την ζωή μας! Αφήστε τους μαλάκες τους προέδρους που νομίζουν ότι κυβερνούν χώρες να ασχολούνται με την σούπερ λιγκά. Γιατί με τις ομάδες τους δεν το κόβω να ασχολούνται!

1 σχόλια:

ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

to thema ksereis pio einai?
oti afth h provlepsh pou kaneis einai malon h aisiodoksh!!!
:)

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2005 7:27:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker