<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-597385994171483728', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2005

Μια...ευεργετική ήττα

Η απόδοση της εθνικής χτες ήταν απογοητευτική. Για πρώτη φορά είδαμε αυτή την ομάδα να πελαγώνει, να μην βρίσκει τις λύσεις που θα περιμέναμε μέσα από την ρακέτα και να είναι εξαιρετικά νευρική σε κάθε εκδήλωση επίθεσης. Συν της άλλης η καταπληκτική άμυνα, που είναι το δυνατό όπλο της ομάδας μας, δεν λειτούργησε απέναντι στους ταλαντούχους και εξαιρετικά εύστοχους Σλοβένους. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι λεγόμενοι «παγκίτες» δεν βοήθησαν την ομάδα όσο συνήθως.

Μικρό το κακό. Η εθνική συνειδητοποίησε χτες ότι δεν είναι ούτε υπέρ ομάδα ούτε ανίκητη. Επίσης ήταν πολύ δύσκολο να συνεχιστεί το σερί των νικών της για πολύ. Καλό λοιπόν που έσπασε τώρα. Δύσκολα μια ομάδα κερδίζει μια διοργάνωση ανίκητη.

Ας δούμε λοιπόν την χτεσινή ήττα σαν ένα καλό μάθημα μέσα από το οποίο θα διορθώσουμε τις ατέλειες μας σαν ομάδα.

Πιστεύω και ταυτόχρονα ελπίζω πως δύσκολα θα ξανακάνουμε τόσο συνολικά κακή εμφάνιση.

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker