<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-597385994171483728', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2005

Το φαινόμενο(;) Ξάνθη

Έχει πέσει πολύ δουλειά και που καιρός για blogs!

Λοιπόν αυτό που κάνει η Ξάνθη δεν είναι πρωτοφανές. Το έχει ξανά κάνει η συγκεκριμένη ομάδα, και γενικά σχεδόν κάθε χρόνο παρατηρούμε το φαινόμενο μιας μικρομεσαίας ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει και τα αποτελέσματα.

Βέβαια η τεσσάρα στον Ηρακλή είναι ένα αποτέλεσμα που ακούγεται κάπως. Αλλά ποιόν Ηρακλή; Η ομάδα του Σάββα πάει από το κακό στο χειρότερο, δεν παίζει μπάλα και γενικώς παραπαίει.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε την επιτυχία της ακριτικής ομάδας. Όχι τόσο την βαθμολογική, αλλά την ποιοτική. Η μπάλα που παίζει είναι υπέροχη. Οργανωμένο επιθετικό παιχνίδι, χαίρεσαι να την βλέπεις. Ας περιμένουμε να τελειώσει ο πρώτος γύρος για να βγάλουμε περισσότερο ολοκληρωμένα συμπεράσματα.

Μακάρι αν μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα η Ξάνθη και να γίνει η νέα Λάρισα. Δύσκολα όμως θα αντέξει στις δύο πρώτες θέσεις μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Μακάρι να διαψευστώ.

2 σχόλια:

ο/η Blogger Andrew σχολίασε...

Λοιπόν,
για να γίνει η Ξάνθη μεγάλη ομάδα και να μπορεί να πάρει πρωτάθλημα θα πρέπει να πουλάει και να αγοράζει παίκτες. Αν μπεις στο site της ομάδας θα δεις τις μεγάλες μεταγραφές της. Ολες είναι από την Ξάνθη...

Πάντως μια και είσαι γνώστης θα ήθελα να σχολιάσεις την ανάλυση που έκανα στο blog μου.

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2005 7:02:00 μ.μ.

 
ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

Μα δεν είπε κανείς ότι η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα.
Και βασικά για να γίνει μεγάλη μία ομάδα το μόνο που χρειάζεται είναι διάρκεια στην απόδοση της. Οι μεταγραφές είναι δευτερεύων. Η μαντσεστερ μεσουρανούσε με τους ίδιους παίχτες για πολύ καιρό!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2005 12:04:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker