<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2005

Επιτέλους τετράδα!

Επιτέλους αυτή η ομάδα έδειξε ότι δεν είναι απλά μια καλή ομάδα. Απέδειξε μετά την μεγαλειώδη χτεσινή ανατροπή ότι είναι πλέον μια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Μια ομάδα με χαρακτήρα, μια ομάδα που παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο ακόμα και όταν δεν είναι στην καλή της μέρα. Μια ομάδα που οι λύσεις από τον πάγκο της κάνουν τη διαφορά.

Αυτό που πέτυχε η Εθνική ομάδα μπάσκετ χτες ήταν ονειρικό! Στα πρώτα εφτά λεπτά έβαλε μόλις δύο πόντους! Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα το καθαρίσουν οι Ρώσοι. Η ψυχολογία μας ήταν στο ναδίρ, παρόλα αυτά χωρίς να εντυπωσιάσουμε ανασυγκροτηθήκαμε και τελειώσαμε το ημίχρονο με διαφορά 9 πόντων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαλουκάς έκανε αυτό που τόσο πολύ χρωστούσε σε αυτή την ομάδα! Την σήκωσε στις πλάτες του έχοντας ως άξιο συμπρωταγωνιστή τον, ντεφορμέ μέχρι χτες, Δήμο Ντικούδη. Με αρωγό τον Παπαλουκά λοιπόν και κυβερνήτη τον Γιαννάκη η εθνική μας πέταξε για τη τετράδα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος μπάσκετ και ταυτόχρονα πήρε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Κακιούζης δήλωσε πως για αυτόν ουρανός και ταβάνι στις επιτυχίες είναι το χρυσό. Επόμενος αντίπαλος είναι η Γαλλία. Η Γαλλία που τόσο εύκολα κερδίσαμε στη πρεμιέρα.

Προσοχή όμως άλλο αγώνας πρεμιέρας και άλλο νοκ - αουτ στους τέσσερις Ευρωπαικού πρωταθλήματος!

Τώρα όμως είμαστε μεγάλη ομάδα!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker