<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2005

Άγγελος Μπασινάς

Μια από τις πιο διχασμένες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα (αν όχι το μεγαλύτερο) που γεννήθηκαν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο Άγγελος ήταν τον βαρόμετρο του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια. Εκτίναξε τις ποδοσφαιρικές του αρετές σε πολύ υψηλότερα επίπεδα μετά την συνύπαρξη του με τον Πάολο Σόουζα στην Παιανία. Έκτοτε ήταν το άλφα και το ωμέγα στην ομάδα.

Παράλληλα όμως ήταν και αποδιοπομπαίος τράγος για τους οπαδούς του Παο για κάθε μικρή και μεγάλη αποτυχία της ομάδας τους με αποκορύφωμα την περίφημη μέρα της «Ριζούπολης». Δεν έπαιζε καλά η ομάδα, έφταιγε ο Μπάσινάς. Δεν αμυνόταν καλά η ομάδα, έφταιγε ο Μπασινάς. Δεν έβαζε γκολ η ομάδα έφταιγε ο Μπασινάς. Δεν είχε ηρεμία η ομάδα, έφταιγε ο Μπασινάς που είχε φτιάξει κλίκα.

Με τον χρόνο όλα αυτά τα αδικαιολόγητα «κατηγορώ» των οπαδών του Παο βάρυναν τον Άγγελο και η απόδοση του έπεσε. Η ποδοσφαιρική του αξία, που πολοί αμφισβήτησαν, δεν χάθηκε όμως. Την έδειχνε σε μερικά παιχνίδια του Παο, αλλά έλαμψε και στο Euro 2004.

Παρόλα αυτά ο Αγγελος δεν άντεχε άλλο την κατάντια της Παιανίας. Έχοντας ένα μέτριο πρωτάθλημα στα πόδια του αποφασίζει ότι δεν θέλει να μείνει στον Παο. Δυστυχώς όμως βάζει τον πήχη αδικαιολόγητα ψηλά όσο αναφορά την αναζήτηση νέας ομάδας, με αποτέλεσμα τώρα να είναι άνεργος και ουσιαστικά ένα βάρος για την Εθνική μας ομάδα.

Από την ακμή στην παρακμή. Από την δόξα στην αφάνεια. Όλα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα επιλογών. Αν έφευγε όταν των ζητούσαν στο εξωτερικό τώρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Λίγο η μισαλλοδοξία λίγο τα παιχνίδια των μάνατζερ και της τύχης έφεραν τον Άγγελο Μπασινά σε αυτή την περίλυπη κατάσταση.

Ας ελπίσουμε να τον βλέπουν οι νεώτεροι ώστε στο μέλλον να μην έχουν παρόμοιες θλιβερές καταστάσεις.


Υ.Γ Βέβαια πάντα υπάρχει και η ΑΕΚ η οποία μπορεί να τον βγάλει από την αφάνεια...

1 σχόλια:

ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

Μα τον άφησε ελεύθερο τώρα ώστε να μην πάει στην ΑΕΚ ή άλλη ελληνική ομάδα

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2005 5:12:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker