<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2005

Περίεργα σφυρίγματα στις πισίνες

Αυτά που γίνονται στους τελικούς του πόλο φέτος είναι εκτός ελέγχου! Μιλάμε για την απόλυτη παρανιά. Διαιτητική ασυδοσία χωρίς έλεγχο και χωρίς να λογοδοτούν πουθενά!

Χτες είδα τα δύο πρώτα εννιάλεπτα. Πόλο δεν μπορώ να πω ότι ξέρω να βλέπω! Λίγοι νομίζω είναι αυτοί που είναι γνώστες του αθλήματος και οι περισσότεροι φαντάζομαι θα ασχολήθηκαν με το σπορ κάποια στιγμή.

Ο Ολυμπιακός με εμφανές επιθετικό πρόβλημα με τον Εθνικό σαφώς ποιο μεθοδικό. Έως ότου πήρε μπρος ο ref! Απίστευτα πράγματα! Είναι και η φύση του αθλήματος έτσι που είναι υπερβολικά εύκολο να «προωθήσεις» μια ομάδα.

Δεν ξέρω αν οι διαιτητές θέλουν να προωθήσουν τον Εθνικό νομίζω όμως πως σίγουρα θέλουν να αδικήσουν την ομάδα του Πειραιά. Έχω την εντύπωση όμως ότι μπορούσαν να το κάνουν με σαφώς ποιο διακριτικό τρόπο!

Εδώ ο Ολυμπιακός δεν πήρε το Ευρωπαικό μια περίοδο από ένα ανάποδο σφύριγμα των διαιτητών αλλά μετά από δύο μέρες ξεχάστηκε καθώς το σφύριγμα ήταν στα πλαίσια των κανονισμών του πόλο!

Αυτά που σφυρίζοντα σε αυτούς τους τελικούς ξεπερνάνε και τα πλαίσια του ανθρώπινου σφάλματος!

Σε τι αποσκοπούν;
Τι μήνυμα θέλουν να περάσουν;

Ακόμα και ο Εθνικός συμφώνησε ότι ο αντίπαλος του αδικήθηκε. Να δούμε τι θα γίνει σήμερα!

Υ.Γ 19:11 από ότι διάβασα (δυστυχώς τα ραδιόφωνα για κάποιο λόγο δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν) έχουμε επεισόδια στη πισίνα!

Υ.Γ1 Να πάρω πίσω το παραπάνω κακεντρεχές σχόλιο για τα ραδιόφωνα(δεν άντεξα ο άτιμος, αμέσως να τους κατηγορήσω!) :) απεργούν οι άνθρωποι!

1 σχόλια:

ο/η Anonymous Ανώνυμος σχολίασε...

Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντως αίμα ομάδας 0 (-).
Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας: Τηλ: 2107467000.

Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Ευχαριστούμε πολύ

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2005 8:11:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker