<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2005

Έντονος αγώνας, παράλογη γκρίνια

Τι παιχνίδι και αυτό χτες!
Μας έβγαλε τη ψυχή! Πολύ πάθος, απίστευτη ένταση, συνεχές άγχος, ανατροπές, τσαμπουκάδες, γκρίνιες, αλλά και κακή μπάλα. Πολύ έντονος αγώνας! Όσοι βρισκόμασταν στο γήπεδο ιδικά το ζήσαμε διπλά έντονα!

Ο Ολυμπιακός σχετικά καλός στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι εκεί όμως. Μετά, το χάος. Ανοργάνωτος χωρίς πλάνος, χωρίς αυτοματισμούς και φαντασία στο παιχνίδι του χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς κίνηση, απογοητευτικός. Όαση για μία ακόμα φορά το «παλτό», ο «περιπατητής», ο «ήρθα να κολλήσω ένσημα», ο «ποίο αργός και από χελώνα»,ο (για εμένα) σας κάνω την τιμή και παίζω στην χώρα σας Ριβάλντο. Όλα τα λεφτά! Άνετος οργανωτικός σωστός αλλά και μόνος. Ο Καστίγιο βοήθησε λίγο όταν μπήκε, και αφού έβαλε και γκολ ο Οκκάς...μάλλον ανάσταση θα χουμε!

Η ΑΕΚ, κατώτερη. Κατενάτσιο και αντεπιθέσεις. Οι οποίες με τον Σέζαρ και τον Σοάρες ήταν φωτιά. Πραγματικά από την φετινή ΑΕΚ αν βγάλεις αυτούς τους δύο τον Κατσουράνη τον Λυμπερόπουλο και τους δύο αμυντικούς της δεν έχεις τίποτα. Το ξέρει αυτό ο Σάντος. Για αυτό και παρέταξε μια πολύ σκληρή, με όλη τη σημασία της λέξης, άμυνα. Αναρωτιέμαι γιατί διαμαρτύρεται για τις κάρτες; Άλλες δύο κόκκινες θα μπορούσε να είχε φάει η ΑΕΚ. Μιλάμε για πολύ αντιαθλητικό παιχνίδι. Βέβαια αυτό που ξέρει να κάνει η ΑΕΚ, δηλαδή τις αντεπιθέσεις και την άμυνα, το έκανε καλά χτες. Άλλα αν αυτό το λένε μπάλα, τότε συγγνώμη αλλά εγώ δεν η γουστάρω τέτοια μπάλα...Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Αεκτσίδες είναι τόσο χαρούμενοι με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα τους. Φέρνει αποτελέσματα θα μου πεις...

Συνολικά λοιπόν χτες δεν είδαμε και τίποτα το τρομερό αν εξαιρέσεις τα έντονα συναισθήματα και την εναλλαγή του σκορ. Μην τρελαινόμαστε κιόλας. Εξακολουθώ να απορώ γιατί οι της ΑΕΚ διαμαρτύρονται τόσο πολύ για την διαιτησία. Με δηλώσεις τύπου «έπρεπε να περάσει ο Ολυμπιακός και πέρασε» μήπως προσπαθούν να καλύψουν δικές τους αδυναμίες; Έλεος ρε παιδιά ποια με τη πιπίλα της διαιτησίας. Γελοίο έχει καταντήσει. Η διαιτησία χτες ήταν κακή και για τους δύο αλλά κάποιοι βλέπουν τα πράγματα μόνο όπως του βολεύει και τα χρησιμοποιούν αναλόγως.

Υ.Γ Άρης, η ποδοσφαιρική μαγκιά του απερίγραπτη! Χρειάζεται πολύ από αυτή κάποια ομάδα για να κάνει αυτό που έκανε ο Άρης! Μπράβο του!

Υ.Γ2 παρατήρησα ότι με IE οι εικόνες με τα σχόλια φαίνονται χάλια, θα το διορθόσω κάποια στιγμή όταν επιστρέψω στην βάση! Έως τότε κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και βάλτε firefox!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker