<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2005

Φιλικά προετοιμασίας

Τα καλύτερα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας του Ελληνικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έκλεισε ο Παναθηναϊκός! Δύο παιχνιδάκια, στις 10 Αυγούστου το πρώτο και στις 23 το δεύτερο, απέναντι στην πιο έτοιμη (αγωνιστικά) Βίσλα. Τα ματσάκια θα βάλουν τον Πάο σε αγωνιστική ένταση και εγρήγορση και θα του δώσουν το αβαντάζ στο ντέρμπι με τον Θρύλο.

Πως είπατε; Α..α?α?αποκλεισμός; Τι λέτε μωρέ;

The best!

Υ.Γ αν αποκλειστούνε (το morpheous bet το δίνει με 21 απόδοση :) ) θα έχουμε να λέμε για την μεγαλύτερη κατρακύλα του Παο τη τελευταία δεκαετία η οποία θα έχει αντίκτυπο στα επόμενα 3-4 χρόνια. Είναι πολλά τα λεφτά που έσπρωξε ο Τζίγγερ, δεν είναι τώρα ώρα για αποκλεισμούς! Ιδικά αφού απέφυγε την Μπέτις!

1 σχόλια:

ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

Ο παο από τον παοκ όμως ευτυχώς διαφέρουν σε πολλαααααα περισσότερα από το εμφανές κ!

Όσο για τους αθλητικογράφους ότι θέλουν μπορούν να λένε, το θέμα είναι ποιος τους ακούει. Δυστυχώς πέρυσι οι Παοκτζίδες το έχαψαν το παραμύθι.

Προφανώς (στατιστικά) η Βίσλα έχει πιθανότητες να προκριθεί. Ένας (απλά) σοβαρός Παναθηναϊκός όμως μπορεί να τελειώσει την ιστορία σε ένα ημίχρονο. Η ομάδα είναι κατά πολύ πιο ενισχυμένη από πέρυσι στο κέντρο. Επιθετικά δεν ξέρω τι γίνεται με την φυγή του «είσαι τρέλα», δεν νομίζω όμως να έχουν σοβαρό πρόβλημα, για αυτά τα παιχνίδια τουλάχιστον. Αμυντικά νομίζω ότι είναι αρκετά καλά.
Έχει το πάνω χέρι για τα καλά ρε παιδί μου! Τι άλλο ήθελαν!?

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2005 6:38:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker