<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Απριλίου 19, 2005

Λυπηθείτε μας!

100 γύρους άλματα, τρέξιμο 110%, ΠΑΜΕ!
Ασχολείσθε οργανωμένα με τον αθλητισμό; Η μάλλον να το θέσω αλλιώς το θέμα. Έχετε πάει ποτέ σε ομάδα να κάνετε προπονήσεις κτλ κτλ; Αν ναι, τότε αν δεν είστε υπερβολικά κωλόφαρδοι θα έχετε πέσει πάνω σε προπονητές τύπου «ρε μαλακισμένα τολμήσατε να κάνετε αυτό και κείνο; Θα σας ξεσκίσω τώρα». Ο προπονητής της ομάδας που είμαι τώρα δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά ώρες ώρες τον πιάνουν κρίσεις αλά «είμαι διοικητής στα ΛΟΚ και τώρα θα μαρτυρήσετε την ώρα και τη στιγμή που διαλέξατε να είστε εδώ».

Αν κάποιος που διαβάζει αυτά εδώ τα απελπισμένα λόγια μου είναι προπονητής μπορεί, τον εκλιπαρώ, να που εξηγήσει που αποσκοπεί αυτό το νταηλίκι; Ασχολούμαι σοβαρά με τον αθλητισμό σε ατομικό άθλημα αλλά και σε ομαδικά περίπου δεκατέσσερα χρόνια με ένα κενό ενάμισι χρόνου περίπου. Στα ατομικά τέτοια καψώνια δεν συναντάς εύκολα. Στα ομαδικά όμως έχει καταντήσει σαν έναν άκρως επικίνδυνο και ταχύτατα διαδεδομένο ιό. Όλο και περισσότεροι έχουν κολλήσει. Δηλαδή άμα ξεσκίσεις, κάψεις τους παίχτες σου στην προπόνηση και αυτή είναι πιασμένη για την επόμενη βδομάδα τι ακριβώς κερδίζεις εσύ σαν προπονητής από την ομάδα σου και τι ακριβώς κερδίζουν οι παίχτες; Για πειθαρχικά θέματα άντε να το ψιλό δικαιολογήσω (αν και πάλι όταν γίνεται επανειλημμένα δεν το βρίσκω αποτελεσματικό). Για τα αγωνιστικά όμως; Αν λιώσουν στο τρέξιμο και στις ασκήσεις θα παίξουν καλύτερα την Κυριακή; Μήπως έτσι προσπαθεί ο κάθε προπονητής να καλύψει τα κενά του;

Τον προπονητή που έχω τώρα τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Αλλά με αυτές τις προπονήσεις λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μας αχρηστέψει! Άλλη μία τέτοια και δεν θα έχω το κουράγιο να πληκτρολογήσω τίποτα! Με ορό θα φεύγω από το γήπεδο.

Υ.Γ1 τα λόγια αυτά είναι απόρροια ενός ισοπεδωμένου οργανισμού, ένα απεγνωσμένο ΓΙΑΤΙ προς τους προπονητές αυτού του τύπου! Λυπηθείτε μας!

Υ.Γ2 ο Αλέφαντος πρέπει να έκανε αυτό τον τρόπο προπόνησης σχολή!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker