<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Κυριακή, Απριλίου 17, 2005

Που πήγαν τα μπινελίκια;

Κύριοι!
Χτες βρέθηκα στο γήπεδο του Εργοτέλη και είδα τον αγώνα με τον Παο. Το παιχνίδι είχε περισσότερα γκολ από όσα περίμενα αλλά στο concept του ήταν όπως το περίμενα. Ο Παο θα έπαιζε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει. Και έτσι έγίνε. Ο Παο δεν εντυπωσίασε αλλά έκανε αυτό που οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κάνουν, τις ευκαιρίες του γκολ.

Εγώ σήμερα δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι του χτεσινού παιχνιδιού. Από χτες αυτό που μου έμεινε ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ήταν καταπληκτικοί. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα ασχολήθηκαν μόνο με την ομάδα τους και το αξιοσημείωτο ήταν ότι τα συνθήματα δεν περιείχαν ούτε ένα μπινελίκι! Μιλάμε ούτε σε πορεία συνταξιούχων τόσο καθαρό λεξιλόγιο! Πραγματικά με εντυπωσίασαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ασχολήθηκαν με τον Νικοπολίδη τον Ολυμπιακό και την Λεωφόρο έριξαν και τα απαραίτητα μπινελίκια και εγώ όπως και οι υπόλοιποι επιστρέψαμε στην πραγματικότητα και αισθανθήκαμε ότι είμαστε σε γήπεδο :). Βέβαια θα μου πείτε ότι αν το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο για τον Παο τι θα γινόταν; Επειδή όμως με τα «αν» δεν κάνουμε πραγματικότητες καλό είναι τα σωστά που παρατηρούμε να τα αναφέρουμε!

Υ.Γ1 Τα αφρικανοπαλικαριά του Εργοτέλη το γλεντούσαν μέχρι το πρωί χτες σε γνωστό club της πόλης! Μιλάμε για πολύ κέφι, που να κέρδιζαν και κανα πόντο χτές!

Υ.Γ2 Χτες τα έχωσα στον Γεωργείου για τις θεωρίες συνομωσίας του. Μην νομίζετε και γώ τις γουστάρω αρκετά. Και επειδή τις γουστάρω πρέπει να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Ηρακλής έκανε την πρώτη εντός της πρωτεύουσας νίκη χτες μου φάνηκε πολύ περίεργος? μα πολύ περίεργος...είναι και ο Μπέος στην μέση και δένει το γλυκό!
Μα ρε παιδία την είδατε την αποκρουσάρα του αμυντικού του Πανιωνίου; Ούτε ο τερματοφύλακας τέτοιο πλοζον δεν κάνει...Αμ το γκόλ του Λαγού; Εντάξει ωραίο σουτ αλλά μήπως, λέω μήπως, το πνίξε λίγο το μπαλάκι το πορτιέρο; Εσείς τι λέτε; Αν δεν τις έχετε δέι τις φάσεις πρέπει να τις δείτε.

Υ.Γ3 Κατάφερε πάλι να χάσει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ χτες από τον Πανελλήνιο. Ένταξη την έσωσε και αυτή την ομάδα!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker