<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2005

Η απόλυτη ξενέρα!

Μια ζωή αυτοί οι Ιταλοί το μόνο που κάνουν είναι να μας ξενερώνουν! Η μπάλα που έπαιξαν και στα δύο παιχνίδια ήταν η αποθέωση του κυνικού ποδοσφαίρου! Αν δεν είχαν δηλαδή και αυτή την παιχτάρα τον Κακά άστα να πάν στον διάολο...Κούτσου κούτσου μπολ πολυτελείας παίζει αυτή η ομάδα καμουφλαρισμένο με παίχτες ονόματα!

Οι ολλανδοί; Δίδαξαν οι άνθρωποι ομαδικότητα! Πολύ ΟΜΑΔΑ. Ταχύτητα, ποιότητα φρεσκάδα αυτοματισμοί, τρομερή τακτική, κατασκεύασμα ενός προπονητή δασκάλου. Ντελικάτη απλότητα στο παιχνίδι τους, το οποίο χαίρεσαι να το βλέπεις.

Τι να πεις...δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή! Συγνώμη για σας τους Ιταλόφιλους αλλά εγώ δεν τους πάω μία. Μια ζωή με τον ίδιο τρόπο κάνουν επιτυχίες? Τις κάνουν όμως θα μου πείτε. Ε εκεί είναι το γαμώτο της όλης υπόθεσης!

Κρίμα γιατί θα είχαμε έναν πολύ ποιο επιθετικό και με πολύ ποιο γρήγορο τέμπο τελικό σε σχέση με αυτόν που μάλλον θα έχουμε στις 25 του Μαϊ.

3 σχόλια:

ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

Άστα να πάνε...Ας ελπίσουμε να κάνει την έκπληξη η Λιβερπούλ και παίζοντας καλή μπάλα τους ρίξει στο καναβάτσο. Εφτάψυχοι είναι όμως οι άτιμοι!

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2005 2:47:00 μ.μ.

 
ο/η Anonymous Ανώνυμος σχολίασε...

100% κι εγώ. Δυστυχώς δε γίνεται κάθε χρόνο του Ριαθόρ. Φοβάμαι πως θα το σηκώσει ο Αντσελότι.

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2005 3:33:00 μ.μ.

 
ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

άλλο Milan άλλο Ελλάδα! οταν το ταλέντο περισσεύει και εσυ επιλεγείς να παίζεις αυτού του ίδους ποδόσφαιρο τοτε είσαι άξιος της μοίρας σου!
Οταν όμως έχει περιορισμένες δυνατότητες τοτε το κουτσου κουτσου αποτελεί μονόδρομο!

Σάββατο, Μαΐου 07, 2005 7:09:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker