<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2005

Οι πρωταγωνιστές ήταν άλλοι.

Οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που έκριναν κατά κύριο λόγο την χτεσινή αγωνιστική. Οι μεν με την παρουσία τους, οι δε με την απουσία τους και οι άλλοι με την απαίτηση τους.
Οι οπαδοί / κάφροι / άμυαλοι / υποχείρια / του Άρη σε μια επίδειξη του πιο ηλίθιου ανούσιου και καταδικαστικού για την ομάδα τους τραμπουκισμού τα έκαναν πουτάνα χωρίς λόγο και αιτία. Δεν νομίζω ότι αξίζει να κάτσει κανείς να αναλύσει το πώς και το γιατί συνέβη ότι συνέβη χτες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όταν οι οπαδοί είναι τόσο μαλάκες τους αφήνεις στην μοίρα τους και όταν η διοίκηση της ομάδας είναι τόσο ανεύθυνη τότε απλά παρακολουθείς την κατρακυλά ελπίζοντας πως μέσα από αυτή η ομάδα του Άρη ίσως βγει πιο μυαλωμένη.

Στον άλλο αγώνα της συμπρωτεύουσας ο Παοκ άκουσε την λαϊκή απαίτηση του κόσμου του και έχασε από την Καλαμάρια. Φυσικά δεν κράτησε καν τα προσχήματα. Αναρωτιέμαι αν από δω και στο εξής μπορεί να πει κάποιος Παοκτζής ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει για την ιστορία της ή ότι ομάδα του ασχολείται μόνο με τα του οίκου της και αγωνίζεται για την υστεροφημία της. Πούτσες μπλε λέω εγώ. Αλλά θα μου πείτε μόνο ο Παοκ τα κάνει αυτά; Όχι, αλλά τα τελευταία χρόνια ίσως το χει παρακάνει.

Στο μεγάλο ντέρμπι της λεωφόρου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν οι άδειες κερκίδες. Είμαι σχεδόν σίγουρος (βέβαια μετά Χριστό προφήτης) ότι αν υπήρχαν οι οπαδοί του Παο στο γήπεδο τότε θα έδιναν αυτό το κλικ παραπάνω που ήθελε χτες ο Παναθηναϊκός για να πάρει την νίκη. Όχι ότι ήταν καλύτερος αλλά σίγουρα οι οπαδοί του θα τον έσπρωχναν με την παρουσία τους.

Την επόμενη φορά λοιπόν που οι οπαδοί των ομάδων θα θέλουν να πικάρουν κάποιον αντίπαλο παίχτη ή από την τσατίλα τους θα εκτοξεύσουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο ή σπάσουν ότι βρουν μπροστά τους επειδή έτσι τους γουστάρει ή μπουν στο γήπεδο και ισοπεδώσουν τα πάντα να ξέρουν ότι έχουν ψαλιδίσει τις πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας τους.

Μπορεί «κύριοι» να σας φταίει ο Μπάγεβιτς που κοιμάται οι παίχτες που σέρνονται και ο πρόεδρος που δεν κάνει μεταγραφές αλλά με τις δικές σας μαλακίες οδηγήσατε τον Ολυμπιακό στο να αγωνίζεται πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα του. Μπορεί «κύριοι» να σας φταίει ο Μαλεζάνι που δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο σύστημα και βάζει τον Γκονζάλες πολύ πίσω αλλά εσείς του στερήσατε το δικαίωμα να παίξει στο πιο κρίσιμο παιχνίδι τις σεζόν χωρίς την υποστήριξη σας που μπορεί να του έδινε το κάτι παραπάνω. Μπορεί «κύριοι» να σας φταίει Ο Χατζάρας, η κακία σας μοίρα ο Πάοκ και το κατεστημένο που η ομάδα σας πάει κατά διαόλου στο πρωτάθλημα αλλά εσείς είστε αυτοί που την καταδικάσατε εν τέλει με της ασύλληπτης βλακείας καφρίλες που κάνατε στο γήπεδο.

Ελπίζω να ζω όταν επιτέλους οι οπαδοί αναλογιστούν την δύναμη αλλά και την εύθηνη που έχουν στα χέρια τους.

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker