<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2005

Χάλκινοι!


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ

Η επιστέγαση των πολύχρονων προσπαθειών όλων των παιδιών που πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο πόλο, ήρθε σήμερα στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ένας πολύ συναρπαστικός και αμφίρροπος αγώνας που κρίθηκε από ένα ονειρικό γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου 3λεπτου της παράτασης, χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στην Εθνική μας!

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του κανονικού μέρους του αγώνα και ενώ μετά από ένα τραγικό λάθος της Εθνικής μας ομάδας χάναμε με 9-8, ο Χρίστος Αφρουδάκης με ένα εξαιρετικό σουτ έπιασε στον ύπνο τον τερματοφύλακα των Κροατών και έδωσε ανάσα ζωής στην Εθνική μας!

Συγκλονιστικός αγώνας! Πραγματικά όσοι δεν τον παρακολουθήσατε χάσατε ένα υπέροχο παιχνίδι με τρομερή ένταση και εναλλαγή συναισθημάτων! Επιτέλους η Εθνική μας ομάδα πόλο, που τόσο πολύ έχει δοξάσει τα Ελληνικά χρώματα με συνεχείς παρουσίες σε Ολυμπιάδες και σε τετράδες παγκόσμιων, ευρωπαϊκών αλλά και Ολυμπιακών αγώνων, επιστρέφει σπίτι με ένα μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος.

Ω τι γκολ! Μιλάμε ότι το γκολ το οποίο καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα είναι από τα ωραιότερα γκολ που μπορεί να δει κανείς σε έναν αγώνα πόλο! Και όταν αυτό είναι που κρίνει τον αγώνα τότε το συναίσθημα που σου βγάζει βλέποντας το είναι εντονότερο και ανεπανάληπτο. Μυθικό γκολ!

Συγχαρητήρια παιδιά!

2 σχόλια:

ο/η Blogger mindstripper σχολίασε...

Γτμ... δεν το είδα... Θα ανατρέξω στις αθλητικές ειδήσεις. Μπράβο στα παιδιά. Μπράβο και ξανά μπράβο! ;)

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2005 7:19:00 π.μ.

 
ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

gernis δεν κοίταξα αναλυτικά το παρελθόν της ομάδας, απλά θυμόμουν το πρόσφατο παρελθόν στην ολυμπιάδα και γενικά ότι πάντα είχαν πάρα πολύ καλές συμμετοχές. Γενικά όμως είναι η πιο πετυχημένη Εθνική μας.
(το συνεχές παρουσίες ίσως να είναι παραπληροφόρηση αλλά δώσε ένα άλλοθι λόγο της μεγάλης χαράς!)

mindstripper να δεις το γκολ τουλάχιστον! Ήταν πραγματικά υπέροχο!
Ταχύτατη εκτέλεση με πλάτη στο τέρμα όχι πολύ κοντά σε αυτό σούταρε ενστικτωδώς και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι αναπαύθηκε στα δίχτυα!

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2005 7:49:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker