<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-597385994171483728', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2005

Πρωταθλητές Ευρώπης!



50'' δευτερόλεπτα από την λήξη:

- έλα ρε άστο πάμε να φύγουμε θα αργήσουμε, 7 πόντους τώρα, άντε γεια!

1/2 ώρα μετά τη λήξη:

- που είστε ρε μαλάκες τόση ώρα!
- Εεε οοο ήρθαμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό!

Ο ημιτελικός ήταν ένα σπάνιας ομορφιάς παιχνίδι. Τέτοιες ανατροπές είναι μεν εφικτές αλλά δύσκολα τις βλέπεις στα παρκέ. Γίνονται συνήθως σε μεγάλες διοργανώσεις στην διάρκεια σημαντικών αγώνων. Εκεί που οι περισσότεροι λυγίζουν, τα πραγματικά αστέρια λάμπουν.

Παπαλουκάς. Χωρίς τα δικά του coast ? to ? coast το τελευταίο λεπτό του ημιτελικού με την Γαλλία δεν θα είχε καν ο Διαμαντίδης την δυνατότητα να εκτοξεύσει το τρίποντο αλλά και όλους εμάς στα ουράνια!

Ο τελικός ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι. Η ομάδα ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία. Ξέρετε, το μπάσκετ ίσως δεν είναι τόσο λαοφιλές διότι σπάνια ευνοεί τον αδύνατο. Στο μπάσκετ εννέα στις δέκα φορές ο καλύτερος θα κερδίσει. Και σε αυτή την διοργάνωση η καλύτερη ομάδα ήταν η εθνική μας ομάδα.

Δεν θα σταθώ πολύ στον τελικό. Ο τελικός ήταν απλά ένα πάρτι. Ένα ξέφρενο πανηγύρι με κομπάρσο τους Γερμανούς. Ήταν μια παράσταση για 14 ρόλους! Των παιχτών και του προπονητικού τιμ.

Λίγοι τόλμησαν πριν αρχίσει το τουρνουά να το διαλαλήσουν. Ο αρχηγός Κακιούζης δεν μάσησε τα λόγια του, είπε ότι η ομάδα πάει για το χρυσό. Το είπε και το έκανε!

Όλοι προβληματιζόμασταν από την έλλειψη (στα χαρτιά) του μεγάλου ηγέτη! Να λοιπόν που αυτή η ομάδα μας έδειξε ότι έχει πλειάδα από μεγάλους ηγέτες! Ο χορευτής Παπαδόπουλος, ο εκρηκτικός Ζήσης, ο φονικός Διαμαντίδης και τέλος ο MVP (κατ εμέ) της Ελληνικής ομάδας, ο μυαλωμένος, μεστός και ασταμάτητος Θοδωρής Παπαλουκάς! Ο Θοδωρής έκανε την διοργάνωση της ζωής του! Μας γύρισε το παιχνίδι με τους Ρώσους, μας κράτησε ζωντανούς με τους Γάλλους και καθάρισε, πριν καν αρχίσει, τον τελικό με τους Γερμανούς!

Ο Γιαννάκης διέλυσε κάθε αμφιβολία οποιουδήποτε για τις ικανότητες του και κοούτσαρε μαεστρικά την εθνική μας στην πορεία της για τον τίτλο.

Είμαστε πλέον πρωταθλητές Ευρώπης! Με μία ομάδα η οποία είναι εξαιρετικά νέα σε ηλικία! Και συν της άλλης έχει από πίσω της την Εθνική ομάδα νέων που είναι δευτεραθλήτρια κόσμου! Το ταλέντο περισσεύει, ας ελπίσουμε ότι θα γευτούμε και άλλες τέτοιες στιγμές ανείπωτης χαράς στο μέλλον!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker