<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2005

Περί Ντέμη ο λόγος


Δεν μασάω!
Ο Ντέμης Νικολαίδης είχε τα κότσια να πει αυτό που κανένας άλλος δεν τόλμησε όσο αναφορά την υπόθεση στοίχημα. Είπε λοιπόν ότι εκτός του ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να βάλουμε τις Ελληνικές ομάδες στο στοίχημα από πού και ως που να πάρουν οι ομάδες επιχορήγηση από την Πολιτεία; Δηλαδή παίρνουν καμία επιχορήγηση από την Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική (το πιάσατε το νόημα) Πολιτεία που έχει τους αγώνες τους στο στοίχημα;

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Αλλά όταν είναι να τα τσεπώσουμε όλοι ενώνονται για να τα πάρουν. Επειδή λοιπόν μόνο ο Ντέμης είχε τα κότσια να τα πει σταράτα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

Αυτό το πρόσωπο είναι που έδωσε στον Ντέμη και την παντοδυναμία στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Όχι τόσο τα σχέδια το πλάνο και οι συνεργάτες. Αλλά η καθαρή, αδιάλλακτη και ειλικρινής προσωπικότητα του.
Έχει στόφα ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα.

Υ.Γ δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι μεγάλο λαμόγιο και ότι κινείτε παρασκηνιακά πάρα πολύ. Εγώ θα πω πως, ποιος από τους Έλληνες παράγοντες δεν έχει μια δόση «λαμόγιου»; Μακάρι όλα τα «λαμόγια» να ήταν σαν και αυτόν. Τέλος όποιος πάει να φέρει τα πάνω κάτω και κάνει την διαφορά σίγουρα θα αντιμετωπίσει τις λοιδορίες των εχθρών του.

3 σχόλια:

ο/η Blogger Roark σχολίασε...

Ως ΑΕΚτζής για πρώτη φορά φέτος ένιωσα ότι είχα μια διοίκηση που με σέβεται. Ως φίλαθλο, ως καταναλωτή του προϊόντος της και τελικά ως άνθρωπο.

Όχι μια διοίκηση που λειτουργεί στα εξωαγωνιστικά παρακυκλώματα και με χρησιμοποιεί για να αποκτήσει πολιτική δύναμη, δουλείες από το Δημόσιο κτλ

Αυτό που έχει συσπειρώσει όλα τα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου εναντίον του, είναι η παρουσία ου που τους χαλάει τη σούπα.

Προσπαθούν να τον χτυπήσουν αλλά οι 40 και 50 χιλιάδες κόσμου στα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η λάσπη δεν κολλάει ότνα με τα μάτια σου βλέπεις την πραγματικότητα.

Μόνη ξανά δε θα σ'αφήσω,
να μη μ'αφήσεις μόνο ποτέ!


ΥΓ. Ένας απλός τρόπος να καταλάβει κανείς ποιά είναι τα μεγάλα λαμόγια του ελληνικού είναι να δει ποιούς αβαντάρει ο "Φίλαθλος".

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2005 7:11:00 μ.μ.

 
ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

Απλά να προσθέσω σε αυτά που λες με τα οποία συμφωνώ ότι ο θετικός αντίκτυπος του Ντέμη φαίνεται και από το γεγονός ότι τον στηρίζουν δυναμικά και πολύ φίλαθλοι άλλων ομάδων πλην της ΑΕΚ. Δύσκολο πράγμα να έχεις ολική αναγνώριση!

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2005 7:58:00 μ.μ.

 
ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, σορρυ!

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2005 1:59:00 π.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker