<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τρίτη, Ιουνίου 07, 2005

Φλάβιο Κονσεϊσάο


Μάι ναιμ ιζ Φλάβιο!
Εύγε!

Ζεστά άρχισαν τα μεταγραφικά!

Το είπαν και το έκαναν στον Παναθηναϊκό. Ελέω φυγής Μπασινά αναζητούσαν ένα καλό αμυντικό χαφ που ταυτόχρονα θα είναι και ένα όνομα με δυναμική να φέρει κόσμο στο αχανές ΟΑΚΑ.
Εν συγκρίσει με το όνομα του Σόουσα που είχε έρθει στον Παο νομίζω ότι αγωνιστικά ο Κονσεϊσάο είναι σαφώς καλύτερη μεταγραφή! Μπορεί να μην έχει την γκλαμουριά που είχε ο Πορτογάλος αλλά θα βοηθήσει περισσότερο το τριφύλλι! Σε καλή ηλικία, 31ός χρόνων, έμπειρος (Champions League, Διηπειρωτικό, Σούπερ Κύπελλο το 2002 με την Ρεάλ , τρία συνολικά Πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα κύπελλο Ισπανίας, δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας και με την εθνική Βραζιλίας δύο Κόπα Αμέρικα και ένα Ολυμπιακό Χάλκινο μετάλλιο!) ετοιμοπόλεμος και βραζιλιάνος! Να δούμε πως θα δέσουν με τον Αργεντινό!

Πρωτοφανές οικονομικό «άνοιγμα» από την διοίκηση του Παναθηναϊκού. 5,5 εκατομμύρια ευρά το συνολικό κόστος της μεταγραφής! Σούπερ Μεταγραφή! Έκλεισε στόματα ο κάβουρας : )


Καφενείο-φιλοσοφίες

- Λες το Τζίγκερ να έχει και άλλους «λαγούς στο καπέλο του»;

- Πλάκα μας κάνεις; Αν λάβουμε υπόψη το παρελθόν θα κάνουμε να δούμε τέτοια μεταγραφή ξανά σε τρία τέσσερα χρόνια!

- Ναι αλλά για κανα ιταλό φουτμπολερ δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα. Δεν γίνεται όλο και κάποιον θα φέρει ο Μαλεζάνι!

- Και ποιος σου είπε εσένα ότι θα είναι μεγάλο όνομα;

- Ίσως να έχεις και δίκιο, αλλά και ο Τούντορ που ακουστικέ δεν είναι και μικρό!

- Δηλαδή τι λες; Να κρατάμε και καμία πισινή;

- Ποτέ μην λες ποτέ! Εδώ μέσα σε ένα χρόνο αλλάξαμε 4 προπονητές διώξαμε αυτόν που του πήρε το νταμπλ και να και η μεγάλη μεταγραφή! Όλα αυτά είναι δεν είναι συνηθισμένα για τον Παο! Γιατί λοιπόν να μην κάνει καμία ακόμα μεγάλη μεταγραφή;

- Καλά ας ελπίσουμε, για αρχή, να μην αποκτήσουμε στη συνέχεια μόνο μπαλαδόρους τύπου Σέριτς και βλέπουμε!

- Αλήθεια με τον Μιχαλάκη είσαι τρέλα τι γίνετε; Αν φύγει δεν θα πρέπει να πάρουμε και ένα καλό φορ;

- Ίδωμεν! Μην ξεχνάς όμως, πήραμε Μάντζιο! Έχουμε Γκέκα, Παπαδόπουλο? Εδώ ο γαύρος έβγαλε την χρονιά χωρίς φορ!

- Ε και; Αν φύγει ο Μιχαλάκης είναι επιτακτική η απόκτηση φορ περιοχής! Σου λέω θα πάρουμε!

- Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας. Κανα τύπου Σέριτς ίσως!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker