<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Σάββατο, Ιουνίου 04, 2005

Δύσκολη στροφή στην Πόλη

Μια από τις πιο κρίσιμες στροφές της Εθνικής στον δρόμο για το Παγκόσμιο κύπελλο είναι η σημερινή. Σε μια καυτή έδρα στην οποία ο αντίπαλος θέλει μόνο νίκη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ευτυχώς, για τον Οτο Ρεχάγκελ και τους διεθνείς, τις τελευταίες μέρες άλλα ήταν τα καυτά θέματα στον χώρο του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να τους αφήσουν στην ησυχία τους να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για την σημερινή αναμέτρηση μακριά από μουρμούρες και διάφορα σχόλια.

Οι απουσίες δεν λείπουν και από αυτό το παιχνίδι. Και αν αυτή του Δέλλα μπορεί να πει κάποιος ότι ίσως να μπορέσουμε να την αναπληρώσουμε καθώς η ομάδα έχει ξαναπαίξει χωρίς αυτόν, αυτή του Ζαγοράκη ίσως αποτελέσει ένα από τα κλειδιά του αποψινού αγώνα. Ο αρχηγός δεν έχει χάσει αγώνα της Εθνικής! Δεν θα ξεχάσω το μαρτυρικό 45λεπτό με τους Δανούς στο Καραϊσκάκη όταν αυτός και ο Καρακγούνης αποχώρισαν και η ομάδα είχε κυριολεκτικά κοπεί στη μέση και αν δεν ήταν η τύχη και η ικανότητα του Νικοπολίδη στο τέλος ίσως τώρα να μην είχαμε καμία ελπίδα για πρόκριση.

Ο αντικαταστάτης του αρχηγού δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να καλύψει επαρκώς το κενό του. Αυτό θα καλυφθεί από την ομαδική λειτουργία της ομάδας. Βρήκε αγώνα ο αρχηγός να απουσιάσει. Όπως και να χει όμως μια καλή ομάδα πρέπει να μάθει να αγωνίζεται και χωρίς τα βασικά της εργαλεία. Σήμερα θα έχουμε το πρώτο ολοκληρωτικό δείγμα αν μπορούμε η όχι. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

Γενικά νομίζω ότι το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο για την Εθνική μας. Θα πάει να παίξει όπως ακριβώς στο Euro. Με υπομονή έχοντας την προσοχή της πρωτίστως στην άμυνα. Η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφική και αν το γκολ έρθει σίγουρα είναι καλοδεχούμενο. Έχει στο νου της το πάθημα από την Αλβανία και νομίζω πως κάτι παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί.

Με συνταγή Euro λοιπόν πάμε για την νίκη? και μετά Ουκρανία.

Υ.Γ Πολύ θετικό το κάλεσμα του Ταυλαρίδη στην Εθνική.

Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι λάθος να παίξει στην άμυνα ο Κατσουράνης αντί του Δέλλα όπως γίνεται τις περισσότερες φορές. Ο Κατσουράνης ιδικά τώρα με την απουσία του Ζαγοράκη είναι υπέρ πολύτιμος στον χώρο του κέντρου. Δόξα τον Θεό έχουμε αμυντικούς που μπορούν να πάρουν την θέση του Τραϊανού. Επειδή ο Ρεχάγκελ είναι ο Ρεχάγκελ όμως καλό θα ήταν σε θέματα τακτικής να το βουλώσω!

...αλλά με τρώει τι να κάνω : )

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker