<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2005

Ένα 90λεπτό αξίας 9εκατομύριων (και βάλε) ευρά και μας το παίζουν χαλαροί

Γεια σας και χαρά σας. Mετά τον Αυγουστιάτικο λήθαργο είπα να τα χώσω λίγο...

Δεν ξέρω αν αυτή την περίοδο διαβάζετε τον αθλητικό τύπο ή ακούτε ραδιόφωνο. Στο λάου λάου που λέτε προσπαθούν να μας περάσουν τη λογική ότι εντάξει δεν παίζονται δα και τόσα πολλά στον αγώνα με τη Βισλά για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα φερέφωνα (θα ήθελα να ήξερα και ποιου) λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχει θέσει σαν στόχο, με τη έλευση του Μαλεζάνι, μέσα στα επόμενα δύο, τρία χρόνια να φτιάξει ομάδα. Όποτε και να αποκλειστεί ο Παο από το Champions League ναι μεν θα είναι μια αποτυχία, αλλά εντάξει ρε παιδία ο στόχος της ομάδας είναι άλλος. Έχει κάνει τόσες μεταγραφές και προσπαθεί να βρει την χημεία της για να γίνει σιγά σιγά ανταγωνιστική.

Τι μας λέτε ρε...
Τι είναι ο Παναθηναϊκός δηλαδή καμιά Ξάνθη;
Τι παπαριές είναι αυτές;
Γιατί προσπαθείτε να φτιάξετε ένα κλίμα, ώστε σε περίπτωση που αποκλειστεί, να καλύψετε την μεγαλύτερη οικονομικά αλλά και γοήτρου αποτυχία του Παο τα τελευταία χρόνια;
Ή μήπως νομίζετε ότι ο κόσμος μασάει κουτόχορτο και δεν το καταλαβαίνει.

Η δυναμική του Παο του επιβάλει όταν αυτός αγωνίζεται σε προκριματικά Ch. League να προκρίνετε στους ομίλους. Αν η διοίκηση του Παο είχε σαν στόχο την αναδιοργάνωση εξ ολοκλήρου της ομάδας και δεν πολύ ενδιαφερόταν για τα 9 εκατομμύρια, αλλά και την δόξα της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε ας άφηνε την ΑΕΚ πέρυσι να τερματίσει δεύτερη και να μας εκπροσωπήσει αυτή, που στην τελική καιγόταν να παίξει.

Οι κινήσεις που έκανε ο Παο ήταν κινήσεις σωστές, σοβαρές και έδειχναν ότι ο βασικός στόχος της ομάδας ήταν η πρόκριση της στους ομίλους. Έκανε σχεδόν δύο μήνες προετοιμασία για να είναι έτοιμη την κρίσιμη στιγμή. Μέσα από τα φιλικά έδειξε ότι μάλλον θα είναι. Όταν όμως αυτή ήρθε, τα σκάτωσε.

Δεν αναζητώ ενόχους για την πρώτη και ευτυχώς όχι καθοριστική αποτυχημένη εμφάνιση του Παο. Σιχαίνομαι όμως αυτούς που προσπαθούν να μας βγάλουν μαλάκες λέγοντας μας ότι δεν έγινε και τίποτα.

Καλή επιτυχία αύριο στον Παο, που για να περάσει πρέπει πραγματικά να το θέλει (και το θέλει!), πρέπει να παίξει πολύ καλή μπάλα και το βασικό δεν πρέπει να μπει στο γήπεδο με φόβο. Την έχει την Βίσλα.



Υ.Γ Οι αποτυχίες της ΑΕΚ με την ΑΙΚ και του Παοκ με την Μακάμπι δεν θα είναι απολύτως τίποτα μπροστά στην ενδεχόμενη αποτυχία του Παο απέναντι στην Βίσλα.

2 σχόλια:

ο/η Blogger J95 σχολίασε...

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά διαισθάνομαι πως αύριο η ομάδα πάει για χοντρό διασυρμό. Με 60.000 άτομα στις κερκίδες μπορεί και να πηγαίνει για ομαδική αυτοκτονία. Ο λόγος για αυτό είναι το 3-2 με το Θρασύβουλο. Δηλαδή είπαμε, φιλικό, αλλά όχι και 3-2 με το... Θρασύβουλο (και μάλιστα με την ψυχή στο στόμα και τραυματισμούς)!

Ας ελπίσουμε ότι στην Κρακοβία απλά υποτίμησαν τον αντίπαλο και τους πήρε 90 λεπτά να συνέλθουν από το σοκ. (που εδώ που τα λέμε όλος ο βαζελόκοσμος είχε υποτιμήσει τη Βίσλα μέχρι αηδιαστικής αηδίας).

Αν και πολύ φοβάμαι πως έχουμε υπερτιμήσει τον εαυτό μας.

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2005 5:56:00 μ.μ.

 
ο/η Blogger morpheous σχολίασε...

Και γω πιστεύω ότι βασικός λόγος της αποτυχίας στην Κρακοβία ήταν ότι πήγε ο Παο με ψιλά το κεφάλι και μετά το 0-1 νόμισε ότι όλα τελείωσαν. Είχε και τύχη η Βίσλα, δεν τράβηξαν και αυτοί που λέμε ότι θα είναι τα βαρόμετρα της ομάδας φέτος. Δεν θέλει και πολλά.

Από τα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, όντως όμως το 3-2 χτυπάει κάπως.

Επίσης φοβάμαι τους 60.000 οπαδούς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δυσανασχετήσουν κατά την διάρκεια του αγώνα και να αρχίσουν την γκρίνια...Το 2-0 μπορεί να έρθει ακόμα και μετά το 80'. Ας αφήσουν την μουρμούρα για μετά τον αγώνα!

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο σοβαρός Παο μπορεί να προκριθεί.

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2005 7:32:00 μ.μ.

 
σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker