<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Σάββατο, Μαΐου 21, 2005

Νηνεμία ενόψει τελικού!

Πολύ ήρεμα είναι τα πράγματα ενόψει τελικού. Γενικά δεν ακούω πολύ να παίζει ο τελικός στα στόματα των φανς. Περισσότερο ασχολούνται με την μεταγραφολογία και την προπονητολογία παρά με τον τελικό.
- Δείγμα χαλαρότητας;
Ίσως!
- Αδιαφορίας;
Δεν νομίζω!
- Υπεροψίας;
Πολύ πιθανόν.

Οι του Άρη με το χουνέρι που έπαθαν ακόμα να συνέλθουν. Πρέπει όμως! Τελικός είναι αυτός. Στον Ολυμπιακό αν εξαιρέσεις τον Μπάγεβιτς και μερικούς παίχτες, το γενικό κλίμα δείχνει ότι έχουν σίγουρο ότι θα φέρουν την κούπα στο λιμάνι!

Μέγα λάθος φυσικά.

Ο σκληροτράχηλος Άρης μπορεί να έχει πέσει πλέων στην Β' εθνική, παρόλα αυτά είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για τους λεγόμενους μεγάλους. Από τον Ολυμπιακό έχασε και τις δύο φορές πάρα πολύ δύσκολα, με την ΑΕΚ είχε μια ισοπαλία και μία ήττα, εξίσου δύσκολη και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει μόνο δύο συνολικά βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια του είχαν χαρακτηριστικό την πολύ σκληρή άμυνα και την ασφυκτική πίεση. Μία πίεση από την οποία ο Ολυμπιακός αν δεν έχει σε μέρα τον Τζολε ή τον Ριβάλντο δυσκολεύεται αρκετά.

Σαφέστατα ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι. Πρέπει όμως να προσέξει πάρα πολύ για να μην γίνει το θύμα της έκπληξης. Ο Μπάγεβιτς το ξέρει πολύ καλά αυτό και προσπαθεί να περάσει την λογική αυτή στους παίχτες του.

Ένας Μπάγεβιτς που δεν θα τον χάλαγε καθόλου να φύγει από το λιμάνι έχοντας πάρει το νταμπλ.
Αυτό όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker