<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2005

Πρόκριση! Πρόκριση! Πρόκριση!


Γουστάρω!
Για αυτό γουστάρω το ποδόσφαιρο! Για κάτι βραδιές σαν τη σημερινή!
Βραδιές που ευχαριστιέσαι να παρακολουθείς μπάλα, βραδιές που οι εναλλαγές συναισθημάτων είναι συνεχής, βραδιές που το πάθος ξεχειλίζει και στην τελική η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρακολουθώ δεν είναι το πρώτο πράγμα που μετράει!

Ανάλυση για τον αγώνα είναι πολύ νωρίς να κάνω. Πρέπει να αφήσω την λίμπιντο, που έφτασε στα ύψη, να καλμάρει λίγο!

Τώρα χαιρόμαστε!

Χαιρόμαστε γιατί ο Παο πέρασε στους ομίλους, έκανε την ανατροπή, ξεσήκωσε τον κόσμο, κέρδισε έναν παίχτη αποκάλυψη, τον Χαραλαμπίδη και γιατί δεν θα μας τα πρήζουν πλέων με τα περί του «αέρα αλλαγής».

Γουστάρουμε γιατί η Πανάθα (για τους βάζελους) δεν μασάει, πέρασε στους ομίλους ρίχνοντας τεσσάρα και πάει φουριόζα στο ντέρμπι με τον γαύρο για να του δήξει ποιος θα είναι το αφεντικό φέτος.

Γουστάρουμε για (σαν ουδέτεροι) γιατί είδαμε ένα πολύ έντονο αγώνα με πολλά γκόλ και ακόμα περισσότερες φάσεις. Επίσης γουστάρουμε γιατί με μία ομάδα μόνο στο Ch. League ε, όπως και να το κάνουμε δεν λέει!

Γουστάρουμε (σαν γαύροι) γιατί ο βαζελουά θα έχει και το Ch. League να ασχολείται, οπότε που θα πάει θα τις κάνει τις γκέλες του στο πρωτάθλήμα, ενώ αν δεν ήταν στο Ch. League θα είχε σαφές προβάδισμα για τον εγχώριο τίτλο!

Δεν γουστάρουμε μόνο αν είμαστε κάτι βλαμμένα γκομενάκια που ο γκόμενος μας είναι βαζέλας και θέλαμε Τριτοτετάρτες βράδυ να πηγαίνουμε μαζί του σε μαθήματα σάλσα!

Με λίγα λόγια ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker