<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2005

«Ο» Τελικός!

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν αυτά που είδαμε σήμερα! Τουλάχιστον η δικιά μου δυνατότητα στον χειρισμό των λέξεων δεν είναι ικανή να καλύψει επάξια αυτές τις δυόμισι ώρες του τελικού.

Είδαμε ότι ονειρεύεται ένας λάτρης του ποδοσφαίρου να δει και να αισθανθεί σε έναν τελικό! Πολλά γκολ, ωραία γκολ, ποιοτική μπάλα, πάθος, ένταση, ηρωικές φιγούρες, άχαστα γκολ να χάνονται, ανατροπές, απίθανες καταστάσεις που ισορροπούσαν σε ένα τεντωμένο σκοινί, ένα φινάλε με πέναλτι που ,όπως και να το κάνουμε, σε καθηλώνει!

Και να που για μία ακόμα φορά όσοι λέγαμε ότι δεν έχουμε να δούμε και τίποτα άλλο από αυτό το Ch. League μετά τα παιχνίδια τις Τσέλσι - Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ - Τσέλσι διαψευστήκαμε περίτρανα! Για μία ακόμα φορά! Πόσο μικροί είμαστε τελικά. Πόσο λίγοι.

Γιατί έτσι είναι η μπάλα απρόβλεπτη, ικανή να σε τρελάνει, να σε στείλει τη μία στον ουρανό και το επόμενο λεπτό στην κόλαση! Και πάντα έτοιμη να σε διαψεύσει, να σε ξεφτιλίσει. Ότι και να ισχυρίζεσαι.

Το παιχνίδι αυτό θα το διηγούμαστε στα εγγόνια μας. Θα το μνημονεύουμε όταν η ομάδα μας θα χάνει από τον αντίπαλο και θα ελπίζουμε σε ανατροπή. Θα το θυμόμαστε για πάντα, γιατί θα μας υπενθυμίζει ότι στο ποδόσφαιρο η φράση «όλα μπορούν να συμβούν» είναι πέρα για πέρα αληθινή, και σήμερα μας το υπενθύμισε.

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker