<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2005

Ρεαλιστικός στόχος

Η μεγάλη επιτυχία χωρίς μεγάλο διπλό δύσκολα έρχεται. Οι Ουκρανοί, που αν δεν κάνω λάθος πάνε για πρώτη φορά σε τελικά Παγκοσμίου πρωταθλήματος, το έκαναν το μεγάλο διπλό στην Αθηνά και στη Κωνσταντινούπολη.

Εμείς παρόλο την κατά κοινή ομολογία απαράδεκτη πορεία μας στον όμιλο μέχρι τώρα, μπορεί να έχουμε την ευκαιρία να μην χρειαστεί καν να κάνουμε το μεγάλο διπλό ώστε να βγούμε δεύτεροι.

Μπορεί και με ένα 'χ' στη Δανία να καπαρώσουμε τη θέση.

Όλα αυτά φυσικά θα έχουν νόημα μόνο αν στο σημερινό παιχνίδι έρθει το λογικό αποτέλεσμα. Αν δεν έρθει τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Γιατί αλλιώς είναι να χάνεις την πρόκριση μέσα στη Δανία και αλλιώς στο Καζακστάν.

Παρόλα αυτά πρέπει να καταλάβουμε πως ο στόχος μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού δεν είναι η διατήρηση των κεκτημένων. Στόχος είναι το να ανέβει η ομάδα ένα μικρό σκαλί πιο πάνω από ότι ήταν πριν την κατάκτηση του Euro. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε γερά θεμέλια για την αξιοποίηση της τεράστιας επιτυχίας του περσινού καλοκαιριού.

Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος.

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker