<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2005

Ρε σεις, το πήρατε χαμπάρι;

Μεθαυρίο έχουμε ντέρμπι!

Και τι ντέρμπι! Αιωνίων!

Όχι δεν είναι όπως τα άλλα. Μπορεί να είναι πρώτη αγωνιστική και να αποδειχθεί σούπα, αλλά έχει και γαμώ τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να το απογειώσουν!

Ο Παο πετάει στα σύννεφα μετά την πρόκρισή του στο Ch. League και έρχεται με τα χίλια να ποδοπατήσει τον αιώνιο και να πάρει το πάνω χέρι ψυχολογικά ενόψει του μαραθώνιου που λέγετε πρωτάθλημα!

Ο Θρύλος μετά από πάρα πολύ καιρό με ένα προπονητή με περγαμηνές στον πάγκο του, που δεν τον λένε Μπάγεβιτς και αρκετούς νέους παίχτες, ανυπομονεί να δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα! Και τι καλύτερο για τον Σολιντ από το να αφήσει τα διαπιστευτήρια της νέας του ομάδας πάνω στο ηττημένο πτώμα του Παναθηναϊκού μέσα στη έδρα του!

Ω μα τι πήγα να ξεχάσω!

Μηχαλάκη είσαι τρέλα, είσαι τρέλα...

Το αλατοπίπερο του φετινού ντέρμπι. Ο προδότης, ο μισητός Μιχαλάκης που παρόλο που δήλωνε βαζέλας τόλμησε να κάνει την διαδρομή Ομόνοια - Πειραιάς!
Λέτε να γίνει αλλά Φίγκο εκεί μέσα;

Κατά τα άλλα θα μου λείψουν οι τσαμπουκάδες Κυργίακου, Καστίγιο!

0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker