<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11943592\x26blogName\x3dGreek+Sport+Vanity\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://grsport.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://grsport.blogspot.com/\x26vt\x3d-1030235520051114495', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2005

Δεν είναι τόσο μαλάκας ο Ντέμης...

...ώστε να τα κάνει όλα αυτά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου! Δεν του τη βάρεσε έτσι μια μέρα να τα τσουγκρίσει με την Original, να αρχίσει νέο εμφύλιο (που από αυτούς έχει πολλούς η ιστορία της ΑΕΚ) στην ΑΕΚ και όλα αυτά για να προοδεύσει το άμοιρο το ποδόσφαιρο συνολικά.

Μην τρελαθούμε κιόλας.

Θα πρέπει να είναι το λιγότερο αδαής, αφελής και πολύ ευκολόπιστος όποιος πιστεύει ότι ο Ντέμης είναι έτοιμος να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στους χούλιγκανς με τίμημα την ηρεμία της «εταιρίας» που μανατζάρει.

Εταιρίας. Έτσι την βλέπει κατ αρχήν την ΑΕΚ ο Ντέμης (για την ώρα). Και πολύ καλά κάνει. Δεν θέλει για οποιοδήποτε λόγο να ανοίγουν νέες οικονομικές πληγές στο ήδη πληγωμένο κορμί της ΑΕΚ.

Κατάφερε με νύχια και με δόντια, με την βοήθεια σαφώς της Original και της επιρροής που μπορούν να έχουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι σε πολλά δρώμενα, να μπει, όπως μπήκε, στο 44. Και τώρα το μόνο που τον νοιάζει (διοικητικά) είναι η διατήρηση των κεκτημένων από αυτή την είσοδο.

Δεν μπορείς εσύ λοιπόν όποιος και να είσαι, όσα καλά να έχεις κάνει για την ομάδα μέχρι τώρα, όσο πιστός οπαδός της κι αν είσαι, να κάνεις επεισόδια στο γήπεδο, να αμαυρώνεις την εικόνα της ομάδας και πρωτίστως να της στοιχίζεις οικονομικά.

Αυτό πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του ο κάθε φίλαθλός. Τα επιχειρήματα τις Original είναι για τα πανηγύρια.

Μπράβο στον Ντέμη, αλλά όχι και ότι σκοπός του είναι να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν έρθει και αυτό, έχει καλώς. Αν είχε το οικονομικό background του Βαρδινογιάννη και του Κόκκαλη και τα έκανε αυτά τότε θα μιλάγαμε υπό άλλες συνθήκες.

Τέλος ο Ντέμης δεν είναι αδιάλλακτος. Ξέρει με τι κάνει και με ποιους έχει να κάνει. Για αυτό και έκανε την πολύ άξυπνη κίνηση να καλέσει τους οργανωμένους σε συζήτηση με τους δικούς του όρους...


Υ.Γ Αν είσαι φίλος της ΑΕΚ και διαφωνείς με την κίνηση του προέδρου σου τότε...είσαι μαλάκας.


0 σχόλια:

σχόλιασε

<< Home

 
eXTReMe Tracker